понеделник, 30.09.24
12.9 C
София
19 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      Арда и Крумовград се самоубиха в битка за топ 6

      Арда и Крумовград завършиха при 1:1 в двубой от 26-ия кръг на Efbet лига.

      Домакините откриха резултата рано-рано с попадение на новото попълнение Чинонсо Офор, разписал се след удар с глава в четвъртата минута за 1:0 в дебюта му за тима.

      Крумовград успя да стигне до гол с първия си точен удар в срещата. Негов автор беше Вячеслав Велев в 29-ата минута на срещата (1:1).

      Пет минути преди края на първата част Иван Коконов се разписа във вратата на Крумовград, но попадението му беше отменено заради засада.

      Арда пропиля още една чиста ситуация за гол, но Станислав Иванов и Иван Коконов не се разбраха кой да играе за топката при пас към далечната греда и си попречиха, без да успеят да нанесат точен удар.

      След почивката гостите вдигнаха оборотите, но така и не достигаха чисти голови възможности. Арда отвърна с опасен удар на Феликс Ебоа и десет минути по-късно с пропуск на Станислав Иванов, останал очи в очи с вратаря на Крумовград.

      Арда остана на седмо място с 36 точки, а Крумовград на осмо със същия актив, като двата тима са само на точка от шестия ЦСКА 1948, но вече с два мача повече.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ