сряда, 02.10.24
10.7 C
София
13 C
Пловдив
13.7 C
Варна
Search Suggestions

      Мангъров: Заради безумните тестове, започнаха да ни гледат като болни източноевропейци

      От април досега е едно и също. На 100 теста положителни са между 3 и 7. Това показва, че карантината е абсолютно безсмислена. Беше Великден, чакахме след това камиони с трупове. Беше Гергьовден, чакахме отново. Имаше мач, 12 000 на стадиона, чувалите пак артисаха. Сега вече в продължение на седмица се прегръщаме по площадите – пак същата работа. Това каза доц. Атанас Мангъров пред Дарик радио.

      „И събирането на площадите е много положително, това е български вариант на шведския модел. По площадите са млади, здрави и силни хора, те трябва да се срещнат с вируса и да го прекарат в огромната си част от случаите безсимптомно. Това нещо докато не мине през съответната критична маса от населението, няма да се спре”, допълни експертът.

      „Заради това безумно правене на тестове, нас вече започнаха да ни гледат като мръсни и болни източноевропейци. Виждате какво казват гърците – ние ги заразяваме. Няма как да бъде истина това, изобщо не е вярно. Вирусът в един момент ще изчезне. Много ми се искаше да се случи в началото на лятото, не се случи, но рано или късно ще се случи,” завърши доц. Атанас Мангъров.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ