сряда, 02.10.24
10.7 C
София
13 C
Пловдив
13.7 C
Варна
Search Suggestions

      39 арестувани във Франкфурт, след като граждани замеряха полицаи с бутилки (ВИДЕО)

      Германски полицаи бяха замеряни с бутилки, след като се опитаха да сложат край на сбиване в центъра на Франкфурт в първите часове на деня. Това доведе до сблъсъци, завършили с 39 ареста, съобщиха от градската полиция. 

      Шефът на полицията във Франкфурт заяви, че малка група полицаи се е опитала да се намеси след избухването на свада с участието на 30 души около 3ч. сутринта на централния градски площад Опернплац, където в последните седмици хиляди граждани се събират, за да се забавляват през уикенда. 

      Участниците в сбиването се обърнали към офицерите и започнали да ги замерят с бутилки. Останалите 500 до 800 души на площада започнали да ръкопляскат, когато бутилките уцелвали полицаите. Служителите на реда се обадили на подкрепления, които също били залети с бутилки.

      Арестувани са 39 заподозрени, осем от които все още са в ареста. Повечето са млади мъже на възраст 17-21 от района на Франкфурт, много от тях с имигрантски корени.

      Най-малко петима полицаи са получили леки наранявания като натъртвания, а няколко полицейски автомобила са били повредени.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ