събота, 28.09.24
15.7 C
София
16 C
Пловдив
18.3 C
Варна
Search Suggestions

      В СЕЗОНА НА ПЪТНИТЕ РЕМОНТИ В СОФИЯ

      Стартираха ремонтните дейности на пътната настилка в столичните квартали. И тази година не се предвижда цялостно преасфалтиране, а само „кърпене“ на дупки. Въпросът е колко време отнема ремонта от маркирането на дупката до финалното полагане на асфалт?

      Наш екип посети столичния квартал „Хаджи Димитър“, където тече ремонт на пътната настилка на булевард „Васил Кънчев“. За сроковете на рехабилитациите на асфалта и тяхното влияние върху шофьори и пешеходци, се свързахме с ръководителя на посетения от нас обект.
      Дали лятното реновиране на пътищата създава затруднения за шофьорите? Между изрязването на негодния асфалт и полагането на новия съществува няколкодневно забавяне. По този начин, минавайки с несъобразена скорост през участък, подготвен за асфалтиране, резултатът за автомобила може да бъде най-малко спукана гума. Какви могат да бъдат щетите за колите и колко струва тяхното отстраняване? Допитахме се до мнението на собственик на автосервиз за смяна гуми.
      Призоваваме шофьорите да карат с повишено внимание, докато преминават през отсечки в ремонт, за да си спестят непредвиден разход на средства и нерви.
      Надяваме се реновирането на пътя тази година да бъде с достатъчно добро качество, което да оправдае забавеното полагане на нова настилка.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ