неделя, 29.09.24
18.9 C
София
21 C
Пловдив
19 C
Варна
Search Suggestions

      Тече спецоперация срещу изборни нарушения в Шуменско

      Специализирана полицейска операция е в ход на територията на ОДМВР- Шумен с цел противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите и нарушения на изборното законодателство, съобщиха от ОДМВР. 
      В селата Ясенково, Черноглави и Борци са локализирани полицейските действия и те се осъществят със съдействието на Зонално жандармерийско управление – Варна, като ще продължат до приключване на изборния процес на 11 юли. Целта е да са предотвратят престъпления срещу политическите права на гражданите. 
      Има засилено полицейско присъствие на изборни места и секции, където има риск от контролиран вот. Полицейските органи са предупредели устно или писмено 79 лица, за които има данни и се предполага, че ще извърши престъпление или нарушение на обществения ред. Проверени са 686 автомобила, 33 заложни къщи и дружества за бързи кредити. 
      Усилията на областната дирекция  са насочени главно към свеждане до минимум условията, в които се извършват престъпленията срещу политическите права на гражданите.
      Днес и утре ще има проверки на лица от криминалния контингент на територията на областта. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ