събота, 28.09.24
21.3 C
София
25 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Дончев: До шатра на ГЕРБ от сутрин до вечер има бус на жандармерията, кого плаши? (ВИДЕО)

      ГЕРБ прави извънредно изявление от централата на за акциите на МВР за купен вот.

      По-рано Бойко Рашков заяви на пресконференция в ГД „Национална полиция“, че „бедността се използва за предизборни цели“.

      „Давано е хляб, дърва, брашно, леща, разбира се и пари в размер на 30-40-50 или малко повече лева. На това може да се съгласи един беден човек, за който тези неща са ценност“, коментира вътрешният министър.

      „После някой, възползвайки се от подобни способи, се явява пред камерите и със задоволство и самочувствие на победител казва: „Пак ги бих“. Ето по какъв начин се бие противника – който има по-голям ресурс бие онзи, който има по-малък ресурс“, каза Бойко Рашков.

      „Уважаеми колеги, от няколко месеца чуваме колко е важно да има избори, организирани от ново правителство. Колко съм бил наивен! Колко съм бил наивен! Оказа се, че правителството може да има пряко участие в изборния процес чрез МВР и не като защита политическите права на граждани, а като инструмент за „респект“ и разправа с политическите противници“, отбеляза в началото на брифинга Томислав Дончев.

      Той показа снимки, на които ясно се вижда как бус стои до шатра на ГЕРБ с цел сплашване.

      Тома Биков на свой ред даде примери с обиски, задържане и тормоз над кметове на ГЕРБ, кандидати на ГЕРБ и симпатизанти на партията. Случаите са от Търговище, Шумен, Тутракан, Костинброд, Козлодуй. „Случаите са стотици – при които има полицейски произвол, директно координиран от Бойко Рашков. Ние няма да спрем това, което правим. Големият проблем е, че изборите в България вече са опорочени – от Бойко Рашков, който действа под ръководството на Румен Радев“, заяви Биков.

      „Това, което прави Румен Радев в момента – демонтира демокрацията, защото знае, че по никакъв друг начин не може да спечели избори – освен да праща главорези като Рашков да върши безчинства“, допълни той.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ