събота, 28.09.24
26.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      В РИК Кърджали са подадени жалби, че кметове са агитирали в полза на политическа сила

      Възстановено е електрозахранването в 22-те населени места в община Кърджали, останали без ток заради авария. Причината се оказа късо съединение, причинено от змия, която се е прехвърлила от дърво върху проводниците за високо напрежение. Гласуването в тези секции не е било спряно, а дежурните екипи са успели бързо да отстранят повредата. Така отпадна необходимостта на място да бъдат доставени генератори от противопожарната служба, предава БНР.

      Гласуването в тези 22 места не беше спряно.

      В Районната избирателна комисия в Кърджали са подадени жалби за това, че кметове са присъствали в помещенията и са агитирали в полза на определена политическа сила. Председателят на областния предизборен щаб на една от партиите е уведомил комисията и окръжната прокуратура, че в секция в Момчилград председателят на комисията отварял разписките от машинното гласуване и ги подпечатвал преди те да бъдат пуснати в урните.

      С близо една трета се е увеличил трафикът между Турция и България през последната седмица. По данни на Гранична полиция от първи до 8 юли на трите пункта са проверени близо 19 хиляди превозни средства.  659 от тях са автобусите.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ