София 20 °C София 20°C - предимно ясно Велико Търново 19 °C Велико Търново 19°C - кратковременен пороен дъжд Пловдив 22 °C Пловдив 22°C - облачно Варна 21 °C Варна 21°C - кратковременен пороен дъжд Бургас 23 °C Бургас 23°C - облачно

Общи условия

Условия за ползване на сайта Евроком.
Тези условия са задължителни за всички посетители на сайта Евроком.
Посетителите на сайта трябва да прочетат внимателно и да се съгласят с тези условия преди регистрация в сайта. Евроком си запазва правото да прекрати достъпа до Евроком сайта на потребители, когато Условията за ползване не се спазват. Системното и грубо нарушаване на тези Условия може да доведе до наказателно производство и съд.
1. Посетител, който избере да се регистрира разбира и се съгласява, че личната информация, която предоставя на сайта ще бъде разглеждана от Евроком или друга компания-партнъор на Евроком. Личните данни могат да се използват за маркетингови и статистически цели. Евроком се задължава да обработва и пази личните данни в съответствие със Закона за личните данни. Посетителят има право да възрази писмено при получаване на директен мейлинг от страна на Евроком.
2. Посетителите са длъжни да предоставят при регистрация вярна и точна информация за себе си. С попълването на регистрацията, посетителят удостоверява, че предоставената информация е вярна и точна. Посетителите влизат в сайта с потребителско си име - имейл адрес и парола. Посетителят трябва да съхранява паролите по безопасен начин. Потребителско име и парола са лични и не могат да бъдат използвани от лица, различни от посетителя. Посетителят може по всяко време да промени паролата си. Посетителят е наясно, че такава промяна може да доведе до временно прекъсване на достъпа до съдържанието. Ако посетителят предполага, че неговото потребителско име и парола се използват от други лица, трябва незабавно да смени паролата си.
3. Посетителят е отговорен за действията си, които предприема в Евроком. Ако действията му са в противоречие с т.4, т.6 или т. 8, може да му бъде спрян достъпа до сайта, или да бъде даден под съдебна отговорност.
4. Права за интелектуална собственост Цялото съдържание на Евроком е защитено от българските закони за интелектуална собственост. Всички авторски и сродни права на интелектуална собственост, свързани с услуги на сайта са собственост или лицензирани от Евроком. Нарушението на тези закони включва (в случаите, когато това не е изрично разрешено) изтегляне на съдържанието, копиране, разпространение и публично показване на съдържанието. Нарушение на тази разпоредба може да доведе до съд и наказателно производство.
5. Този сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Тези сайтове не се контролират от Евроком и Евроком не носи отговорност за съдържанието и функционалността на такива сайтове.
6. Евроком може да променя тези условия за ползване и посетителят е длъжен да проверява за промени. Ако посетителят продължава да ползва услугите на сайта след промяна в Условията на ползване, той автоматично се съгласява с промените, които са настъпили междувременно.
7. За да използва сайта, потребителят трябва да има необходим софтуер и хардуер, които да поддържат Евроком. Това включва последна версия на браузъра и видео плейъра, които ползва.
8. Посетителят не трябва да използва сайта по начин, който може да навреди и да го направи неработещ, претовари или влияе на другите посетители да използват услугите на сайта. Посетителите не могат да се опитват да получат неоторизиран достъп до компютърната система, мрежа, съдържанието или информацията на сайта.