София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Джошуа и Уайт показаха уважение на пресконференция в Лондон

Винаги съм готов за битка. Не го мисля много. Особено за такъв двубой

10 месецаДруги 10 Симеон Кисьов

Боксьорите Антъни Джошуа и Дилиън Уайт дадоха първа пресконференция преди битката им на 12-и август в O2 Арена. Двамата паузираха тренировките си в САЩ, за да летят до Лондон, за да говорят пред медиите на Острова.

“Винаги съм готов за битка. Не го мисля много. Особено за такъв двубой. И двамата имаме много повече опит и умения от преди. И двамата натрупахме загуби, сменихме треньори, така че нямам търпение да видя какво ще бъде по-различно. Аз се готвя за най-добрата версия на Джошуа и нямам какво да губя”, заяви Уайт.

Ей Джей има една победа над Уайт при професионалистите, но и една загуба от сънародника му по време на годините им в олимпийския бокс. И двамата са категорични, че в този трети двубой помежду им победата е задължителна.

“Мога да нокаутирам всеки. Ако нокаутът се появи като възможност, ще го приспя. За мен е важно да спечеля”, допълва Уайт.

“Аз съм боец, но разбирам и бизнеса в бокса. Има много имена в категорията, но двубой с Уайт предизвика интерес. Не приемам Уайт за враг. Фокусирам се върху себе си и процеса на подготовка. Не мога да кажа как ще протече двубоя. Няма значение каква прогноза ще дам, защото е важно какво ще направя на ринга. Не искам да си губя времето. Вече съм на 34. Винаги съм се бил и ще се бия срещу всеки”

Двамата застанаха очи в очи в края на медийното събитие.

“Респект към отбора на Уайт. Нека по-добрият победи!”, каза бившият световен шампион Ей Джей в края на изказването си.