София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

МИХАЕЛ ШУМАХЕР Е ПАРАЛИЗИРАН

Легендарният пилот има проблеми с паметта и говора

пропускане
9 годиниМоторни 4 Телевизия Евроком

 Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер е парализиран.Той е в инвалидна количка и има проблеми с паметта и говора. Това съобщи бившият пилот Филип Стрейф.
Стрейф заяви, че Шумахер е по-добре, но все пак всичко е относително. Седемкратният шампион не може да говори, парализиран е и се намира в инвалидна количка. Въпреки това Стрейф смята, че Шумахер може да се възстанови по-бързо в семейна среда, но процесът ще бъде труден.
Припомняме, че в средата на септември Михаел Шумахер, след месеци лечение в различни болници заради тежката травма, която получи по време на инцидент, се прибра у дома. По време на ски почивка в Алпите на 29 декември миналата година той падна и дълго време беше поставен в изкуствена кома. През април имаше известен прогрес в неговото състояние, а два месеца по-късно Шумахер излезе от комата и беше транспортиран в рехабилитационна клиника в Лозана.