София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

УЛТРАС ТРИБУНАТА ВЪВ "В" ГРУПА

ФЕНОВЕТЕ И ТЕХНИТЕ ХОРЕОГРАФИИ

9 годиниФенски статии 13 Телевизия Евроком

 Изключително интересни се очертава да бъдат двубоите по трибуните във "В" група. Въпреки че фенската маса не е многобройна, за сметка на това тя е доста продуктивна и сътворява страхотни хореографии. 

 Феновете на ЦСКА показаха, че са най-вярната публика и диктуват ултрас културата в България. Въпреки и ужасяващата игра, която показа отборът през 2015 година, феновете не го предадоха, а точно обратното- подкрепата стана още по-голяма. Несъмнено този стимул за игра, който привържениците вдъхват на играчите, ще продължи и във "В" група, а пирошоуто ще бъде гарантирано.

 

Агитката на Локомотив София не е от многобройните, но въпреки това момчетата подкрепят отбора навсякъде в страната. Те доказаха любовта към тима си и на връчването на бронзовите медали, където се изляха много мъжки сълзи, които определено символизираха обречеността на ултрасите към отбора. Цялата тази подкрепа несъмнено ще бъде доказана и през следващия сезон, където момчетата от "Iron Brigades" със сигурност ще подготвят интересни хореографии.

 

Малко са верните хора на Марек Дупница, но все пак тях ги има и ще продължава да ги има. През изминалия сезон стадион "Бончук" беше на 50% пълен и се очаква да продължи да бъде такъв, въпреки изпадането на отбора в трета девизия.

Агитката на Миньор Перник е безспорно една от най-фанатичните. Феновете на "чуковете" не веднъж са показвали, че в Перник феновете на Левски и ЦСКА не са добре дошли. Едно е сигурно и това е, че несъмнено дербито между ЦСКА и Миньор по трибуните е гарантирано.

 

Кюстендил е доказано "син" град и ще бъде изключително негостоприемен към "червените" ултраси. Феновете на Велбъжд са малобройни, но двубоят с ЦСКА несъмнено ще предизвика интерес и стадионът ще бъде пълен, а закачките по трибуните са неизбежни.

 

Определено тази година сезонът във "В" група ще донесе много радост и положителни емоции на привържениците на отделните клубове. 

Автор: Петю Димитров