София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПОСЛЕДНАТА БЪЛГАРИЯ, 12 БЕЗ 5

ВСЕ ОЩЕ НАРЕЧЕНАТА БЪЛГАРИЯ. ВСЕ ОЩЕ НАРЕЧЕНАТА ЕВРОПА

8 годиниПолитика 22 Боряна Райчева

Повод за долните редове послужи материала на Велислава Дърева, в cross.bg​:

Тъй наречената България. Тъй наречената Европа

Заменете понятието "тъй наречената България" с "все още наречена България". Това е тяхното отношение, това е тяхното намерение.

12 без 5 е, разберете го! В 12 часа ще подпишат смъртния акт на последната останала ни държава България! От всички исторически Българии във времето тази е единствената, последната, друга нямаме!

Турция, а не просто фамилиите Ердоган и Давутоглу, се завръщат на Балканите! Кои са първите земи по пътя им към това завръщане?

Погледнете на картата, и всичко ще ви стане ясно!

Ако си мислите, че те ще се завърнат на Балканите мирно и тихо, и всеки ще си запази работата, доходите, имотите, както сладичко лъже Давутоглу в книгата си, спомнете си, как дойдоха те през втората половина на 14 век, и вижте - какво остана от България, и от българите през 1878! За 450 години само в еничарските корпуси са отнети и преобърнати в небългари над 30 млн. йеничари!

Ако това ви се виждат твърде далечни и непознати исторически периоди, погледнете - как се "завръщат" в други "свои територии": кланетата и войната в Сирия, в Кюрдистан, в това число и все още турския.

Турция е ИДИЛ, разберете го!

Слепи ли сте, че не го виждате?

Умопомрачени ли сте, че не го разбирате?

Ето ви цитат от «Стратегическа дълбочина», на Ахмет Давутоглу:

«Мисия»

Това е друга ключова дума в речника на Давутоглу:

"По време на Османската империя балканският регион е бил център на световната политика. Това е златният век на Балканите. От ХV до ХIХ в. балканската история беше история на успеха. Ние можем отново да постигнем този успех, създавайки нова регионална идентичност чрез създаване на ново мултикултурно съвместно съществуване и нова икономическа зона...

Нашата външна политика има намерение да установи ред във всички региони, които ни заобикалят - на Балканите, в Кавказ и Близкия изток... Ние ще направим така, че Балканите, Кавказ и Близкият изток, заедно с Турция, да станат център на световната политика в бъдеще. Това е целта на турската външна политика и ние ще го постигнем. Ние ще реинтегрираме Балканския регион, Кавказ, Близкия изток... С Божията воля ще върнем реда и справедливостта на османците в днешния и утрешния ден...

В исторически марш на нашата свещена нация Партията на справедливостта и развитието (ПСР) сигнализира раждането на глобална сила и мисли за нов световен ред... Каквото сме загубили между 1911-1923 г., през 2011-2023 г. ние ще си върнем, като отново се срещнем с нашите братя в тези земи, от които сме се оттеглили. Това е определена историческа мисия..."

Въпроси?

Аз обаче имам. Не въпроси, а допълнителни материали.
Да си спомните:

_____    

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком