София 17 °C София 17°C - предимно ясно Велико Търново 14 °C Велико Търново 14°C - облачно Пловдив 19 °C Пловдив 19°C - разкъсана облачност Варна 16 °C Варна 16°C - предимно облачно Бургас 18 °C Бургас 18°C - облачно

КАК ДА ПОБЕДИШ КЛИЧКО?

ТЕЛЕВИЗИЯ ЕВРОКОМ РАЗКРИ КАК МОЖЕ ДА ПОБЕДИТЕ КЛИЧКО

9 годиниЛюбопитно 2 Телевизия Евроком



Телевизия Евроком, разкри как най-вероятно може да се победи Владимир Кличко . За целта са ви необходими: 6 бутилки водка, руска салата и много търпение. Намирате номера на Кличко и го каните на словесен дуел. Необходимо е украинецът да се почуства в свои води. Това може да стане ако оградите масата и столовете с въжета. Има едно условие, съперникът на Кличко, не трябва да бъде като българския футболист за когото Димитър Пенев каза: " Тоя не може да пие. Обърна една водка и взе да кудкудяка." Само трябва да си повтаряте : " Каквото и да става, ще продължа напред". За да не завърши двубоят преди да е започнал, обещайте на шампиона пищна българка. Тъй като Адреа е заета, често споменавайте името на приятелката и Николета Лозанова. Тя може да харесва само футболисти, но на Кличко не е здравословно да се дърпа. Наливате първата "малка" 200 мл. водка и вдигате наздравица за Путин. Така ще ядосате съперника и той ще изпие водката на екс. Вие пийте бавно и задължително използвайте мезето. за да държите Кличко в напрежение, с всяка изминала наздравица, увеличавайте милилитрите и споменавайте имената на хората които са успели да го победят. Първата му загуба е от американеца Рос Пюрити когато беше победен с технически нокаут. Тази част от историята ви носи 500 мл. на екс. Припомняме, че украинците също носят на алкохол. Дръжте гарда високо и често похапвайте от руската салата. На 8-ми март, през 2003г. Кличко за втори път. Този път съперник е Кори Сандърс, а той е първият, който успява на свали Кличко в нокдаун. Украинците мразят американци. Това е във ваша полза, а  моментално Кличко е с две бързи чашки по 350мл. Вие все пак сте го поканили на словесен двубой и започвате да спорите на тема " Кое е най-добре за Гърция". Когато започне да ви обяснява колко много ви уважава, отворете други две шишета. Отстранете дозатора на едната бутилка и внимателно поканете с нея Кличко. Тук идва последната загуба на боксьора. На 10 април 2004 година, Леймън Брюстър, го побеждава в 5-ия рунд. За да не ви налети на бой, го разсмейте. Разкажете му виц. Потупайте го по рамото и му кажете " Не се отчайвай, скоро ще се намери кой да те победи". Той ще ви погледне изненадано и леко ще се усмихне. Минута след това ще изпадне в истеричен смях. Ще се подпре на стола, но ще се спъне от крака на масата. Ще падне на въжетата, но ще успее да се изправи. Това е моментът в който може да го победите. С думите " Ти си слаб", ще зашлевите съперника. Когато пак падне на въжето, доближете се до него и му ударете един шамар. Така ще го повалите и ще се почуствате за 13 секунди шампиони. БЯГАЙТЕ БЪРЗО... Това е рецептата на Евроком за победа над шампиона. Ако все пак не успеете, използвайте калашник.

Дано сме ви накарали да се усмихнете.

 

Руският боксьор в супертежка категория Александър Поветкин разкри какво е необходимо за победа над световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO Владимир Кличко.

 

"Просто е: важно е да излезеш на ринга в добра форма и да си подготвен тактически - как да подходиш, как да избягваш ударите и как да съкратиш дистанцията. Но най-важното на този план е да можеш да го изпълниш. Но аз се надявам да успея", заяви Поветкин.

 

Както е известно, Владимир Кличко и Александър Поветкин се изправиха един срещу друг през октомвири 2013 година в Москва. Битката завърши с победа на украинския шампион с единодушно решение на съдиите.