София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мадалина яхна Григор в Лондон

Румънката пристигна за първи път на Уимбълдън, а тенисистът я разведе из района

11 месецаЛюбопитно 22 Симеон Кисьов

Българският тенисист Григор Димитров и румънският модел Мадалина Геня се снимаха заедно на Уимбълдън - мястото, където се провежда третият турнир от Големия шлем за годината.

Румънката пристигна за първи път на Уимбълдън, а тенисистът я разведе из района.

„Първо посещение на Уимбълдън с Мадалина Геня”, написа Димитров в своя Инстаграм и публикува тяхна обща снимка. На профилите си в социалната мрежа двамата споделиха и кратко видео, на което седят на една пейка и са прегърнати. Димитров целува Мадалина неколкократно по бузата.

„Чакаме автобуса за Уимбълдън, на гарата“, казва румънката във видеото.

Григор Димитров и Мадалина Геня официализираха връзката си през май. Румънката беше забелязана в ложата му за пръв път по време на турнира в Мадрид, а впоследствие бе с него и в Рим, както и в Париж за "Ролан Гарос".

Освен като модел, Геня се изявява и като актриса. Миналата година тя се снима във филма "Deep Fear", в който си партнира с Ед Уестуик, а преди това изпълни ролята на София Лорен в "House Of Gucci".