София 25 °C София 25°C - предимно облачно Велико Търново 20 °C Велико Търново 20°C - предимно облачно Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - разкъсана облачност Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - ясно небе

Лаутаро Мартинес отказал оферта от Саудитска Арабия

Мениджърът на аржентинеца потвърди информацията с официално изявление

3 дниФутбол 106 Симеон Кисьов

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес е отказал оферта за трансфер в Саудитска Арабия, предаде "Скай Спортс". Мениджърът на аржентинеца потвърди информацията с официално изявление.

"Лаутаро е постигнал споразумение с ръководството на Интер за подписване на нов договор. Той е един от лидерите на тима. Също така е капитан. Обсъдихме ситуацията и той няма желание да напуска Европа", каза агентът му Алехандро Камандо.

Лаутаро играе в Интер от 2018 година насам. На сметката си има 282 мача и 129 попадения за гранда от Милано. Той спечели 2 пъти Серия "А" и Купата на Италия, 3 пъти Суперкупата, и игра по един финал в Шампионската лига и Лига Европа. Офанзивният футболист е част от националната селекция на Аржентина за Копа Америка, като вкара по едно попадение за победите над Канада (2:0) и Чили (1:0) от груповата фаза на надпреварата.