София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ЛУДОГОРЕЦ ОТНОВО ЗАБИ НОЖ В ЦСКА

РАЗГРАДЧАНИ СЕ ОПИТВАТ ДА ПРИВЛЕКАТ И ГОТВАЧА НА ЧЕРВЕНИТЕ

9 годиниЛюбопитно 13 Телевизия Евроком

Домусчиев с нова атака срещу ЦСКАЛудогорец ще се опитат да откраднат един от най-верните служители на "Българска Армия". Това е Мартин Йосифов. Кулинарят бе на работа при „армейците“ близо 15 години и реално ЦСКА беше единственият клуб в "А" група, който имаше подобна длъжност. Очаква се в близките няколко дни, готвачът да се озове при шампионите.

Мартин Йосифов дълги години се грижеше за кухнята на „армейците“ не само в София, а и по време на лагери и мачове в европейските клубни турнири.

Най-вероятно, в Разград са стигнали до извода, че храненето е важна част от представянето на футболистите. Дори може да се каже, че заради нездравословна храна, отпаднаха от Милсами в надпреварата за Шампионска лига. 

Лудогорец са взели решение да имат персонален готвач, който да се грижи за храната на представителния отбор. Това трябва да е човек който разбира от храна. Именно заради дългия му стаж във футбола са накарали ръководството на Лудогорец да избере Йосифов и да го привлече в редиците си.

Припомняме, че именно Домусчиев подаде ръка на ЦСКА да играе във "В" югозападна група. Също така, ги отърва от бившия старши треньор на ЦСКА Галин Иванов. Може би в щаба на Орлите са решили, че мястото на Йосифов не е на Армията, а само пречи там.