София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

СТИГА ГЛУПОСТИ, КОЛЕГИ!

ВРЕДИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА ЗА ДА ПЕЧЕЛИТЕ РЕЙТИНГ!

9 годиниЛюбопитно 7 Телевизия Евроком

Когато всичко в ЦСКА изглежда наред, глупостите за отбора все още намират място в някои медии в страната. 

Колегите от "7 дни футбол" бяха решили, че в ложите на стадион "Локомотив" вчера са се настанили само хора, които имат общо с отбора. Не като фенове, а като "собственици" или нещо подобно. 

Гръмкото заглавие: "Народът взе ЦСКА! Ето ги лицата от новата ложа" бързо привлече вниманието на обикновения фен на "червените", а и не само. В статията, написана във въпросната онлайн медия, бяха публикувани снимки от ложите на стадиона в квартал Надежда, където вчера "армейците" гостуваха на Ботев (Ихтиман). В една от тях се виждат лицата на съвсем случайни фенове на отбора, както и един от стажант-репортерите на телевизия "Евроком". 

Сами може да прецените дали тези хора имат нещо общо с управлението на ЦСКА. Отговорът веднага излиза в главите ви - "НЕ". Те бяха там само и единствено да наблюдават срещата. Те скачаха и се радваха при всеки гол, викаха по играчи и треньори, както и по съдията. Това не е типично за лица от ложата на стадиона може би, но такава е реалността в България. 

Освен това, един от тях беше там, за да отрази двубоя и нищо повече. 

Така че, колеги, моля ви, мислете като пишете. Гледайте кои са хората на снимката и внимавайте много, защото заради подобни глупости страда не само репутацията на и без това загиващата българска журналистика, а и всеки, който е успял да прочете въпросната публикация. Не ви ли е обидно, че нямат доверие във вас?