София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ТАТУИРАНА ШАМПИОНСКА ЛИГА

НА КОЙ ТАТУИРОВКИТЕ НЯМА ДА ЧУЯТ ХИМНА НА ШЛ

9 годиниЛюбопитно 27 Телевизия Евроком

Златан Ибрахимович, определено е един от най-изрисуваните футболисти в шампионска лига. Няма как да отречем, че прилича на ходещ каталог за татуировки. Звездата на ПСЖ обяснява, че в света има над 805 милиона гладуващи и би изписал имената на всичките, но е успял да изобрази само 50 от тях.




Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес също използва тялото си, за да запечатва с мастило моменти от живота си. На едната си ръка, испанецът е написал името на съпругата си Оливия, а на другата е изобразено името на дъщеря му Нора. Името на сина му Лео е татуирано на крака му.



Едно от новите попълнения на Манчестър Юнайтед, Мемфис Депай, който  реализира първия гол за "Червените дяволи" в Шампионска Лига, няма свободно място по тялото си за нова татуировка. Най-голямата и запомнящата се е тази на гърдите му. Бившият играч на ПСВ, преследва мечтите си до край.

 



А Неймар.. Той просто е пристрастен. Бразилската звезда на Барселона, има само 37 мастилени спомена по тялото си, но най-запомнящата се, е портрета на сестра му Рафаела.



Всички знаем, че аржентинският нападател на Барселона Лионел Меси е Бог, но той не ни позволява да го забравим. Най-масивната татуировка по тялото му, е образът на Иисус Христос.




Серхио Рамос изписва поеми и купи от шампионска лига по тялото си. Любимите му песни на Майкъл Джексън, дори и самият Джексън , също са част от колекцията му с татуировки.



Ето на кои футболисти, татуировките няма да видят скоро Шампионска лига, поне не и от терена.