София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тръгнаха нови слухове за напускане на Роналдо

Ще напусне ли Роналдо ?

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

По-рано днес Реал Мадрид представи новите си екипи, с които тимът ще играе през следващия сезон. Онлайн магазинът на столичани вече пусна в продажба титулярните бели и резервните черни фланелки. За белия екип дори има опция за закупуването на такава с номер на играч по избор. Прави впечатление обаче, че в галерията със състезатели отсъства Кристиано Роналдо. Всички останали играчи от първия отбор са се снимали в новия екипи, но само CR7 го няма. Той не е и част от официалния видеоклип по презентирането. Все пак тениската с №7 и неговото име е в продажба. 

Логично това поражда слухове из социалните медии, че португалецът няма да бъде на “Сантиаго Бернабеу” през предстоящата кампания. След финала в Шампионската лига в събота той сам намекна, че ще напусне, но по-късно обясни, че не бил разбран правилно. Ден по-късно - по време на шампионския парад в Мадрид - голаджията увери, че остава в Реал.