София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

24 декември ще е Ден на траур в Лясковец

При тежката катастрофа край Микре загинаха двама служители на общината

7 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Община Лясковец обяви Ден на траур на 24 декември, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Поводът е смъртта на Анастас Стефанов Захариев, който загина в тежката катастрофа на 22 декември. В злополучния ден е загинал и шофьорът на автобуса, с който Общинска администрация е пътувала Стефан Бъчваров.

Общинското ръководство изказва своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите при нелепия инцидент, своята скръб по безвъзвратно загубените човешки животи. На ранените и пострадалите, на техните семейства и близки ръководството поднася искрено съчувствие и морална подкрепа, молейки се за тяхното физическо и психическо възстановяване от жестоката травма, се казва в съобщението.

Припомняме, че лек автомобил и автобус вчера край ловешкото село Микре загинаха трима души и десетки бяха ранени. В автобуса са пътували служители на общинската администрация в Лясковец.