София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Екстрасенсът, прогнозирал победата на Тръмп, предрече Трета световна война през 2017

Вилегас прогнозира победата на Доналд Тръмп още през 2015 година

7 годиниЛюбопитно 3 Боряна Райчева

Португалският мистик Горацио Вилегас, който по-рано прогнозира победата на Доналд Тръмп, заяви, че Третата световна война ще започне през тази година.
По мнение на екстрасенса ядрената война не може да се избегне след скорошния конфликт между САЩ и Сирия, който по думите на Вилегас е предвестник на войната.
Според предсказанието ядрената война ще започне на 13 май между САЩ, Русия, Северна Корея и Китай, в деня на стогодишнината от появата на Дева Мария във Фатима, Португалия.
Мистикът предупреждава, че хората по целия свят трябва да „бъдат нащрек“ до октомври 2017, като според него това е изключително „експлозивен период“.
Вилегас обаче е сигурен, че войната ще бъде кратка и ще приключи до края на годинаата. Какво ще е въздействието върху целия свят обаче, не се уточнява.
Горацио Вилегас прогнозира победата на Доналд Тръмп още през 2015 година. Тогава екстрасенсът заяви, че републиканецът ще е „Кралят на илюминатите“, който ще донесе „на света Трета световна война“.
Португалецът не е първият, който прогнозира началото на апокалипсиса през 2017 година. Нито едно от пророчествата не са се случили до този момент.