София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Неймар се разплака на пресконференция

Нападателят отрече слуховете за конфликт с треньора на Бразилия

6 годиниСпортни 1 Боряна Райчева

Нападателят на Бразилия и френския ПСЖ Неймар се разплака на пресконференцията след мача Япония – Бразилия, завършил с победа на кариоките с 3:1. В този мач Неймар вкара гол от дузпа и пропусна веднъж от наказателен удар.

Най-скъпият футболист в света се разрида, когато селекционерът на бразилците Тите заяви, че Неймар е човек с огромно сърце и отрече слуховете за конфликт между двамата. Неймар не сдържа сълзите си и напусна срещатата с медиите.

Поведението на Неймар даде повод за нова порция спекулации, че той не се чувства добре в момента и основната причина за това е трансферът му във френския ПСЖ. Въпреки че е голмайстор на тима, а парижани са убедителни лидери във френското първенство и групата си в Шампионската лига, Неймар не е никак доволен. Той е в конфликт с треньора Унай Емери, както и с другата звезда на френския тим – Едисон Кавани.