Гледай
на живо

Рали шампионатът на България с летящ старт

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов печелят 14-ото рали Твърдица

Рали шампионатът на България с летящ старт   Големите победители в 14-то издание на рали „Твърдица“, провело се на 7-ми и 8-ми... thumbnail text
 
Големите победители в 14-то издание на рали „Твърдица“, провело се на 7-ми и 8-ми юли са Мирослав Ангелов и Недялко  Сивов с Шкода Фабия R5 (Мегапорт).
 
Това е вторият успех на тандема след рали-спринт Дряново с този автомобил. Така Ангелов поведе в националния шампионат, който започна доста късно.
 
На втора позиция останаха шампионите Тихомир Стратиев – Добрин Борисов (Марина моторспорт) с Пежо 208 R2, на 55,4 сек., а трети бяха Григор Григоров и Даниел Миленков (Григоров рейсинг) с Пежо 208 R2 на 55,9 сек. В марковия шампионат Хюндай Рейсинг Трофи триумфираха Денис Станчовски и Младен Карчев. До финала „доплуваха“ 22 автомобила от стартиралите 27.
 
Още при първото минаване на отсечките Чумерна и Твърдица се изсипа традиционния порой. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия обаче всички пилоти бяха амбицирани да покажат най-доброто от себе си и не щадиха усиля в тази посока.
Най-интересните части от провелото се състезание и награждаването на победителите  имахте възможност да проследите вчера и днес пряко по телевизия „Евроком“, която е медиен партньор на събитието.