сряда, 25.09.24
24.8 C
София
27 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      ТРАФИК ПО МАГИСТРАЛИТЕ ЗАРАДИ РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ

      Временна организация на движението заради ремонтните дейности по участъци от магистралите, предизвика затруднение по преминаването на автомобили, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Подобрителни и рехабилитационни работи се извършват по АМ „Тракия“ в областите Пазарджик и Пловдив. Ограничителната скорост по отсечките към момента е 90 км/ч.
      Затворено е лявото платно в участъка от 60-ти до 70-ти км. В посока София. Движението е пренасочено в отсрещната лента. Ремонтни дейности има и по дясното платно в участъка между 80-ти и 89-ти км. посока Бургас.
      По магистрала „Хемус“ също тече усилена работа по подобряване на пътната настилка. В областите Варна и Шумен скоростта е ограничена до 90 км/ч.
      В област Хасково се извършват ремонти на отсечката от 102-ри до 105-и км. в дясното платно, което пренасочи движението в лявата пътна лента на АМ „Марица“ по пътна връзка „ГКПП Капитан Андреево“ – Любимец.
      Затворени за МПС остават участъците през Върбишкия и Златишкия проход. По Котленски, Твърдишки и Дюлински проход, както и Вратник, и Шипка, са наложени ограничения за тежкотоварни автомобили.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ