сряда, 25.09.24
24.8 C
София
27 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      БАБАТА НА СТАНИСЛАВ: НЕПРОСТИМО Е ТОВА, КОЕТО Е НАПРАВИЛ!

      „Непростимо е това, което е направил!“ – така описа постъпката на Станислав баба му Снежана Бакърджиева в телефонен разговор с водещия на „Делници“ по Евроком Николай Колев. Жената е потресена от деянието на внука си, който е убил четиригодишната си дъщеря Ани по изключително зверски начин. Снежана потвърди изявлението си пред медиите, че Станислав трябва да лежи в затвора докато е жив.
      Жената сподели, че тя е отгледала своя внук Станислав до 14-годишна възраст в село Дряново. Причината е, че неговите родители се разделят, когато момчето е на една година. Правата върху детето се дават на майката. Тя от своя страна прехвърля грижата за сина си на свекърва си Снежана Бакърджиева.
      Оттогава синът на Снежана Валентин Бакърджиев няма връзка с майка си и със своя син.
      Станислав учи само до 6-ти клас, защото след това отишъл да живее при майка си в Гърция. Той споделил с баба си, че там се грижи сам за себе си. Според Снежана през детските си години момчето не дава никакви признаци и склонност към жестокост.
      Тя сподели, че в Дряново се намират хора, които да я гледат с упрек.
      Снежана обясни, че не се е грижила за малката Ани. Видяла я е за първи път в София, когато момиченцето било на 20 дни. Жената заяви, че от прокуратурата не са я търсили. Снежана каза, че не е знаела, че внукът й употребявал наркотични вещества. Научила е за това от медиите.
      Припомняме, че бащата Станислав призна преди дни, че е отнел живота на четиригодишната си дъщеря Ани под въздействието на наркотични вещества. След това разчленил тялото и сварил останките на детето във вряла вода, за да заличи следите от кървавото си деяние. После изхвърлял частите от тялото на момиченцето в кофа за боклук в продължение на няколко дни, за да не събуди подозрение.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ