сряда, 25.09.24
24.8 C
София
27 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      Честваме Деня на блондинката

      Един забавен, остроумен празник, който се е появил не толкова отдавна, а вече е придобил популярност в целия свят. Първото честване на Световния ден на блондинките е точно преди 10 години с церемония по награждаване с „Диамантен фуркет“, първата специална награда за блондинката – талантливата, интелигентната, успешната, модерната и безкрайно женствената руса жена.

      Смята се, че първата митична блондинка е богинята на любовта Афродита. Може би затова от незапомнени времена русата жена получава специално внимание и възхищение от страна на мъжете.

      Празникът възниква през 2006 г. и оттогава се превръща в ежегодно събитие.

      За блондинките са създадени много вицове, филми и песни. И макар че от време на време те са представени като лекомислени, много често това е само маска.

      Според учените истинската блондинка е рядко явление и според техните изчисления до 2202 година съвсем ще изчезнат от лицето на Земята. Само през последните 50 години броят на блондинките е намалял от 49 % до 14 на сто от общия брой на населението на планетата. А причините са няколко. На първо място- за да бъде родено русо дете, и двамата родители трябва да са руси. Освен това в страните с преобладаващ тъмен цвят на косата населението нараства постоянно, а европейците – германци, скандинавци, руснаци, които са носители на „рус ген“, все повече се ограничават до едно дете. Според учените, последният рус човек ще бъде от Финландия, където има най-много руси хора от глава на населението.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ