София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Милинкович-Савич се разбра с Ювентус

Известният журналист Джанлука Ди Марцио съобщи, че Милинкович-Савич вече е приел офертата на Юве

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Халфът на Лацио Сергей Милинкович-Савич може да премине в Ювентус. “Бианконерите” от доста време се интересуват от сръбския национал, а сега са предприели и конкретни стъпки за привличането му.
Известният журналист Джанлука Ди Марцио съобщи, че Милинкович-Савич вече е приел офертата на Юве. Той е останал доволен от предложените му лични условия, но много по-трудно ще се стигне до договорка между двата клуба. От Лацио със сигурност ще искат над 100 млн. евро, за да се разделят със звездата си.През настоящия сезон Милинкович-Савич има 31 мача и 5 гола в Серия “А”. Той отбеляза и един от головете за победата с 2:0 над Аталанта във финала за Купата на Италия. Любопитното е, че има вероятност в Ювентус сърбинът отново да работи под ръководството на Симоне Индзаги, който е един от фаворитите за наследник на Масимилиано Алегри начело на гранда от Торино.