София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Betenemy: експертно ревю на Бет 365 с плюсове и минуси

Онлайн букмейкърите и казината се развиха много през последните години

1 годинаРазвлечение 44

Онлайн букмейкърите и казината се развиха много през последните години, а на пазара постоянно продължават да се появяват нови имена. Не всеки оцелява в подобна динамична среда. Несъмнено един от лидерите в световен мащаб – Бет 365, продължава да е винаги за пример в България и хиляди играчи у нас ползват услугите му ежедневно. Но защо все още му се доверяват през всичките тези години?

Има няколко критерия, които са задължителни за бетинг сайт с претенции да бъде водещо име в индустрията. В следващите редове ще разгледаме кои са те и как се справя този бранд. По-детайлна и задълбочена информация можете да откриете в експертното ревю на Бет365 предложено от Betenemy. Първо е добре да кажем, че водещият портал за онлайн залози в световен мащаб дълго време нямаше лиценз от НАП, за да извършва легална дейност в България. Дори и без такъв обаче беше сред любимите букита у нас. Любителите на спортните залози използваха алтернативни начини за влизане в сайта, чрез мирър линкове в интернет. Впоследствие все пак Бет 365 получи разрешително и клиентите му вече можеха да го използват по традиционния начин.

Една от причините той винаги да е бил толкова популярен сред нашите сънародници е, защото той е надежден. Именно сигурността е топ критерий за букмейкърска къща в мрежата. Печалбите се изплащат коректно и на време. Не се отменят събития и променят коефициенти в последния момент. Няма дребен шрифт, според който от печеливши залозите се осчетоводяват с коефициент 1. Лоялната фен база на Бет 365 през годините се увеличава и продължава да расте до ден днешен.

На почит сред клиентите са страхотните функции, които сайтът предлага за любителите на спортни залози. Платформата беше една от първите, които въведе опцията кеш аут. Чрез нея не се налага да се чака до последния момент и се избягват изненадващи изравнявания на резултата в края на мачовете. Много други сайтове за онлайн залози у нас също я предлагат, но потребителите им признават, че при тях офертите за затваряне на залога винаги са с по-ниска стойност и не са изгодни. От британската компания са превърнали ранното изплащане в своя запазена марка. То може да се извършва при почти всякакви обстоятелства, които не са налични другаде. Букито радва феновете си и с други свои бонуси – залогът се зачита за печеливш при два гола разлика, предлага се хитовият бет билдър, с който могат да се сглобяват множествени залози от само един мач и още.

В България вече има 12 лицензирани бранда за онлайн залози. Конкуренцията е огромна, но Бет 365 се справя с нея отлично. Персоналното отношение към всеки един клиент е оценено високо. С всяко голямо събитие се дава комплимент от портала – безплатни средства за игра. По този начин масовите и вайръл сблъсъци като финал на Шампионска лига, Световно първенство и други турнири могат да донесат и печалби без никаква инвестиция.

Не на последно място, Бет 365 предлага уникални възможности за залагане. Селекциите за всяко едно спортно събитие са стотици. Освен класическите за краен победител и брой голове, могат да се намерят пазари за ъглови удари, картони, голмайстори, специални предложения като играч да отбележи определен брой голове и неговият отбор да спечели мача, и тн. Почитателите на нетрадиционните прогнози веднага се насочват към британския бранд, защото почти никъде не могат да се намерят такива възможности.