София 25 °C София 25°C - предимно облачно Велико Търново 20 °C Велико Търново 20°C - предимно облачно Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - разкъсана облачност Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - ясно небе

ОТ УТРЕ СТАРТИРА НОВОТО ЛАЙФСТАЙЛ ПРЕДАВАНЕ "РЕФРЕШ" ПО ТВ"ЕВРОКОМ"!

С автор и водещ - любимата на всички Силвия Чалъков

5 месецаРазвлечение 49

ОТ УТРЕ СТАРТИРА НОВОТО ЛАЙФСТАЙЛ ПРЕДАВАНЕ "РЕФРЕШ" ПО ТЕЛЕВИЗИЯ "ЕВРОКОМ"!

 Царството на предаването е разположено в три сета - хол, кухня и място за спорт и разкрасяване. Разполага с уникален триизмерен декор, със сменяващи се сезони. Концепцията му е много амбициозна за българския Телевизионен ефир! "Рефреш" ще бъде единственото предаване по рода си! - А как ли? Ще видите още от първия му епизод - утре в 9 00 часа по телевизия Евроком!

Зад новото предаване "Рефреш" се обединиха творци и екипите на няколко успешни бранда. Всички те с вдъхновение и професионализъм сътвориха уникалното студио. ДЕКОРЪТ Е ПО ПРОЕКТ НА Атанас Аретов. Той сътвори дизайнерски различното и свежо студио в четириизмерна реалност! ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ДЕКОРА - принтът и уникалната четириизмерна арка, със сменящи се сезони, е дело на ЛИДЕРА ВЪВ ВЪНШНАТА РЕКЛАМА - ШИРОКОФОРМАТНА ПЕЧАТНИЦА "МЕДЖИК АУТДОР". Нейният собственик Violeta Raykolesku повярва в идеята на "Рефреш" и продължава да твори красоти за предаването и мен!

 КУХНЯТА И МЕБЕЛИТЕ В СТУДИОТО СА ДЕЛО НА ВДЪХНОВЯВАЩОТО СЕМЕЙСТВО - Yanka Denis Trachuk И ДЕНИС ТРАЧУК, които са глухи и са абсолютното доказателство, че когато Господ е отнел едно в хората, им е дал огромен потенциал и таланти в друго! Те ПРАВЯТ Мебели по поръчка ALAN , но както се оказва, правят и чудесни декори!  Студиото е украсено и с дизайнерските възглавнички на Продуктовия дизайнер Vanya Argyriou Vanel, която има и друга изненада за мен и зрителите, но ще я видите в някой от следващите епизоди! 

 Специално за пресматериалите за предаването професионална фотосесия с мен в студиото направи талантливата фотографка zOe Photography .  И, разбира се, всичко това се случва с подкрепата на РЪКОВОДСТВОТО НА ТЕЛЕВИЗИЯ "ЕВРОКОМ", които повярваха в идеята ми за едно ново, динамично лайфстайл предаване! 

Благодаря на всички тях за вярата и труда! Благодаря на всички гости на предишното ми предаване "РеФреш за здраве", с които в годините показахме другото, положителното лице на медията, като институция! Благодаря на зрителите, че ни гледат! Гледайте от утре новото предаване "Рефреш"! 

Силвия Чалъкова