София 25 °C София 25°C - предимно облачно Велико Търново 20 °C Велико Търново 20°C - предимно облачно Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - разкъсана облачност Варна 23 °C Варна 23°C - ясно небе Бургас 22 °C Бургас 22°C - ясно небе

THE UNDERWATER BUBBLE SHOW е утре!

Подарете на децата си и на себе си незабравимо предколедно изживяване

6 месецаРазвлечение 21

Остават броени часове до магическото шоу на Mister B и компания, а в зала 3 на НДК вече върви трескава подготовка, за да посреще малки и големи на 22-ри декември от 19 ч.

Подарете на децата си и на себе си незабравимо предколедно изживяване, като се потопите в магическия свят на Bubblelandia.

Вратите на зала 3 ще бъдат отворени точно в 18 ч., а шоуто ще започне в 19 ч., като ще продължи около 90 минути (2 части от по 40 минути с кратка почивка между тях).

На разположение в залата ще има бар, коjто ще предлага както топли, така и освежаващи напитки.

Последни бройки билети все още могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касата на Билетен център НДК и онлайн на www.sme.bilet.bg и www.tickets.ndk.bg, като в случай че има останали налични, билети ще се продават и утре до 20 ч. на касата на Билетен център НДК.

Напомняме, че в продажба са и семейни пакети с включена 20% отстъпка от цената на редовния билет при закупуване на минимум 3 билета за:

  • 2 възрастни + 1 или повече деца (над 7 г. възраст)

  • 1 възрастен + 2 или повече деца (над 7 г. възраст)

* Деца до 7 год. възраст влизат без билет и с придружител, но не могат да ползват отделно седящо място.