София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Как да инсталираме Bet365 app

В развлекателния бизнес има редица хазартни брандове, които въпреки че имат сериозно реноме, не се развиват оптимално

8 месецаРазвлечение 28

В развлекателния бизнес има редица хазартни брандове, които въпреки че имат сериозно  реноме, не се развиват оптимално. А в свят с много технологии като днешния такъв, е необходимо всяка платформа да стига до възможно повече хора. Един от букмейкърите, който не прави изключение и е навсякъде е бет 365. Английският, но превърнал се в междуконтинентален бранд, има свой Bet365 app, а наред с него развива мобилните си и десктоп версии. С други думи – пълно покритие във всички възможни канали. В следващите редове ще разгледаме какви възможности се предлагат в портфолиото на апликацията. Заслужава ли си изживяването в приложението и как се тегли то.

Нека започнем оттам, че потребителите могат да теглят приложението от App Store-а, ако потребяват iOS или пък от сайта на bet365, ако са с Android. Няма съмнение, че бет365 е едно от най-разпознаваемите имена в хазартната индустрия. В дебрите на платформата могат да се открият огромна палитра от игри и добре работещи опции. Не е случайно, че този английски бранд е лидер в бранша.

За бет 365 става все по-важно да предлага функционално и безпроблемно своето портфолио за потребителите. И тук не говорим само за България, където броят онлайн букмейкъри се умножи многократно през последните години. Просто с възхода на мобилните устройства, различните дигитални технологии и днешния полуинтернет свят, е нормално конкурентите да пробват пробив чрез все някой инструмент. В интернет пространството такива способи има безброй много, някои от тях вероятно дори тепърва ще научаваме.

Но да се върнем на мобилния апп на Bet365. Той е наличен както за iOS, така и за Android и всяка друга различна операционна система. Приложението може да обслужва широк кръг онлайн потребители. За да свалите приложението е нужно да цъкнете на бутона „Свали приложението“, най-долу в началната страница на бет 365 платформата. Сайтът сам разпознава вашата операционна система, така че не е нужно да правите нещо допълнително, стига да сте избрали кое Бет365 приложение ще инсталирате. Вариантите са два: приложението за спорт и приложението за покер.

Важно е да знаете, че телефонът ви може да поиска разрешение за сваляне на неизвестни файлове. Отваряме широка скоба - тук място за драма няма – всяка бет апликация е по този тертип, не само тази на Бет 365. Въпросната функция, която трябва да настроите ръчно се намира в менюто на вашия телефон. Не забравяйте, след като инсталирате приложението, да я върнете в стария си вид. Така ще може да сте сигурни, че от вашия браузър никога няма да изтеглите спам файл или нещо подобно по неволя.

След като завърши инсталацията, намерете новата иконка в смартфона си и цъкнете на нея. Влизайки в апп-а на бет 365, трябва единствено да входирате стандартните данни – потребителско име и парола. Ако имате регистрация, разбира се. Ако нямате такава, може да си направите за навярно не повече от 5 минути.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.