София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 10 °C Велико Търново 10°C - разкъсана облачност Пловдив 13 °C Пловдив 13°C - ясно небе Варна 10 °C Варна 10°C - ясно небе Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Как да си направя акаунт в Winbet?

Създаването на акаунт в платформата на даден хазартен оператор е първата и задължителна стъпка за започването на пътешествието в света на бетинга


Създаването на акаунт в платформата на даден хазартен оператор е първата и задължителна стъпка за започването на пътешествието в света на бетинга. Процедурата е доста лесна и стандартизирана, за да може всеки да е напълно способен да се справи със задачата. Това в пълна степен важи и за създаването на aкаунт в Winbet – един от най-добре познатите хазартни компании у нас, който поддържа високо ниво вече години наред. Стремежът на този бранд е винаги да се развива, за да предоставя максимално добри опции за своите клиенти и да улеснява тяхното време, прекарано в игра. В следващите редове ще видим какви стъпки са необходими, за да създадете своя акаунт.

Първа стъпка

Става дума съответно за първата страница от формуляра за създаването на профил в сайта на Winbet. Тук е необходимо да дадете най-основните данни, с които компанията ще ви идентифицира. Става дума за две ваши имена – собствено и бащино, а след това и за датата на раждането и вашия пол. Трябва да сте максимално коректни при попълването на тези данни, тъй като компанията може спокойно да откаже да ви създаде профил, ако сте попълнили нарочно грешни имена или сте дали невярна дата на раждане. Това е част от вазимното доверие между клиент и компания.

Втора стъпка

Това беше само първата задължителна страница, която би трябвало да не ви отнеме повече от около минутка за попълване. Следва втората част, в която трябва да започнете с попълване на точен имейл адрес. И тук грешките не са желателни, тъй като именно по електронна поща ще получите данни за активацията на профила си в Уинбет накрая на процеса. Имайте предвид, че цялата тази процедура спокойно може да бъде извършена през телефон, където няма значителни разлики в описваните регистрационни стъпки. На следващо място компанията ще изисква от вас да въведете своето гражданство и телефонен номер. Не на последно ще е необходимо и ЕГН или друг уникален идентифициращ номер, ако става дума за чужденец. Накрая остава единствено да изберете валутата за игра.

Трета стъпка

Стигаме и до последната част от процеса по регистрация, като тук трябва да подберете данните, чрез които ще влизате в своя акаунт ежедневно. Става дума за избор на потребителско име и парола, като има и поле за повторение на паролата. Редно е да си изберете достатъчно силна парола, за да не може да бъдат хакнати данните ви. Тук също ще се натъкнете на поле за въвеждане на промоционален код. Може да използвате кода NOSTRABET, който да отключи различните бонуси след регистрация. Не пропускайте възможност да се запознаете и с офертите без нужда от депозит, които са страхотна възможност за начало на вашето приключение, без да захранвате сметката си.

На последно място е нужно да потвърдите, че имате навършени 18 години и че сте съгласни с общите условия на Уинбет.

Верификация

След като преминете през трите формуляра и активирате своя акаунт, вече можете спокойно да играете. Преди да теглите печалби обаче ще е нужно да извършите верификацията си. Тук процедурата е една идея по-опростена и изисква да снимате с телефон двете страни само на един документ, като брандът дава да изберете измежду шофьорска книжка, паспорт и лична карта. До няколко дена всичко ще бъде уредено и официално ще бъдете верифицирани.

Бонусите на Уинбет

Горните стъпки ви дават право да отключите възможност за получаване на страхотни бонуси, включително стартови такива за казино и спорт, които навярно ще се харесат на всички клиенти. Оттам насетне за най-лоялните играещи ще има все повече и повече стимулиращи оферти от различен тип.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.