София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кога ще има Sportingwin апликация за залози от телефон?

Много български играчи вече търсят Sportingwin апликация, за да залагат бързо и лесно от телефон

9 месецаРазвлечение 14

Много български играчи вече търсят Sportingwin апликация, за да залагат бързо и лесно от телефон. В момента обаче операторът не предлага мобилно приложение, а добрата новина е, че такова се очаква да се появи в бъдеще време. Клиентите на Спортингуин, не бива да се тревожат, тъй като и сега могат да залагат на спорт чрез мобилен телефон или таблет, а ето как става това.

Как да залагаме в Sportingwin от телефон?

На този етап разбрахме, че все още няма Sportingwin апликация, която да изтеглите и да използвате на устройства с операционни системи Android и IOS. Вие обаче можете да играете през смартфон, айфон или таблет, като използвате мобилната версия на Sportingwin, която е достъпна за всички играчи. Достатъчно е да влезете в сайта чрез браузъра си и да извършите вход с потребителските ви данни. Постъпвайки така, вие ще получите достъп до услугите на оператора.

Имате и още един бърз начин за достъп до мобилния сайт. Това е така наречения web-app, който представлява пряк път към началния ви екран. След като си направите иконата можете да влизате в мобилната версия на сайта с един клик, без да изписвате адреса в браузъра си. Така ще играете лесно и няма да чакате техническо време за зареждане на софтуера, тъй като всичко става веднага.

Естествено, ако се появи Спортингуин приложение, то ще включва най-разнообразни функции. В някои страни, където букмейкърът оперира, вече има апликация, така че няма нищо чудно такава да дойде и в България. Въпрос на време е да изчакаме появата на новото Sportingwin приложение.

Мобилна версия или приложение да изберем?

За момента можете да използвате само мобилната версия, но това не значи, че тя ще ви разочарова. В мобилния сайт има всички опции за залози и присъстват секциите за залагане на електронни спортове, на живо и Pinnacle раздела. Това до голяма степен компенсира липсата на приложение, тъй че няма за какво да съжалявате и може да започнете играта си още сега.

Да, наистина би било добре, ако се създаде и апликация, за да могат потребителите да имат достъп до онлайн залозите по всяко време и да използват улеснен интерфейс. Тук обаче ще се наложи да свалите софтуера на устройството ви, а това отнема от паметта ви, за разлика от мобилната версия, която споменахме. И двата варианта са подходящи, така че вие изберете.

Не можем да се ангажираме с точна дата за появата на Sportingwin апликация, като от поддръжката са лаконични относно пусковия срок. Предполагаме, че приложението няма да се забави твърде дълго и вие ще можете да го използвате във възможно най-кратък срок от време.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.