София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Кой активен bet365 бонус важи за спорт и казино?

Едва ли Бет 365 има нужда от сериозно представяне – един от най-големите хазартни оператори в целия свят

8 месецаРазвлечение 11

Едва ли Бет 365 има нужда от сериозно представяне – един от най-големите хазартни оператори в целия свят. Доказан лидер, за когото можем да се радваме, че е и на българска територия от години насам. В платформата на бранда има от всичко по много промоции, bet365 бонус код, индивидуални оферти, различни и стойностни пазари и още много, много.

Отличната репутация на този букмейкър е на няколко континента – очевидно има причина да е толкова харесван и почитан. Спортната секция пък е вероятно най-предпочитана в целия свят. В следващите редове ще ви докажем защо бет365 се ползва с такова потребителско доверие и как само с един бонус код може да активирате безброй оферти.

Ще започнем от обяснението какво е бонус код. Бонус кодът или промоционален код е определена комбинация от цифри, букви, думи, знаци. В повечето случаи бонус кодовете говорят сами за себе си какво ще откроят като оферта. Може и нейния повод. Бонус кодовете имат няколко предназначиения. Едно от тях е да се види откъде идва потребителят. Друга му функция е да активира самата промоция, за която предварително трябва добре да сте се информирали, за да не бъдете подведени.

За постигане на целта – активиране на оферта, трябва да изпишете кода в определено поле. Въпросното поле изниква по време на регистрация, но никока не е сред задължителните за попълване редове в регистрационната бланка. Ако нямате бонус код и не го попълните, отново ще имате регистрация, но е възможно да сте лишени от всички функционалности на избраната платформа.

Както споделихме вече, бонус кодовете се попълват в началото на приключението във всеки бетинг сайт. Ако не нанесете бонус код по време на създаването на профила ви, то ще боравите с профил без доста опции. Или с други думи - без всички оферти на бетинг платформата, които в английския бранд са множество на брой. Една от тях е Nostrabet със своя бонус код. Неговото име е BBCODE – супер семпло и отличаващо се, но доста лесносмилаемо и бързо за попълване. В подобни страници като тази на Нострабет освен бонус кодовете, има и специални ревюта, изготвени от специалисти. И то за различни хазартни оператори на територията на България. Но в този случай говорим за Бет365.

Казвайки активни бонус кодове, е важно да се каже, че те имат давност. В рамките на определен период бонус кодът може да се използва, но след изтичането на периода, от бетинг оператора ще ви заявят, че е невалиден. Така че – проучете добре колко е дълготраен. Важно е също така да знаете, че този код не променя първоначалния бонус на бет 365 (към момента има 100% до 100 лева за нов клиент за спорт). Двете оферти са независими една от друга. Бонус кодът обаче ви отключва различните опции из сайта, които в обичайния случай са достъпни за потребители от лоялните програми.

Въпреки че бонус кодът е само промоция и допълнителна екстра, е важно да се прочетат неговите условия. Той не може да ви навреди, но като казваме, че е бонус, е добре да се информирате и с какво е прикрепен.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.