София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мобилен сайт или efbet app – кое да изберем

Светът стана изключително дигитален в последните 15-20 години

8 месецаРазвлечение 14

Светът стана изключително дигитален в последните 15-20 години. Наред с това бетинг компаниите не направиха изключение и добре се ориентираха към онлайн пространството. Ветеранът в интернет залаганията у нас е Efbet. Операторът разполага, като всеки уважаващ се хазартен бранд, разполага с Ефбет мобиле – или с други думи услуги в две направления. Тези две направления дават избор на почитателите на efbet, които играят през телефон. Изборът е разкроен измежду мобилно приложение и мобилен сайт. Каква е разликата между app-а и мобилната версия и кое е по-доброто решение, ще опитаме да обясним в следващите редове.

Добре известно е, че в последните години онлайн пазарът на хазарт у нас бе буквално залян от нови букмейкъри. Самият брой на хазартни оператори се умножи многократно от 2020-а година насам. Напливът разбира се не е съвсем случаен, а е обвързан с много фактори, но не тях ще обсъждаме сега. От ефбет, който е най-старият бетинг бранд в България, дават много възможности за игра през телефон. Изборът е изцяло на потребителя.

Стандартният вариант е чрез мобилния сайт, който може да бъде отворен от браузъра на телефона. Освен него обаче, има и много добро ефбет мобилно приложение. То улеснява допълнително достъпа на феновене на марката.

Мобилната версия е удобна, от гледна точка на това, че не се налага да бъде инсталирана допълнителна. Вместо това се налага да се „браузва“, както е интернет клишето. Тя се отваря всеки път през браузъра. Към нея може да бъде създаден и пряк път чрез специален бутон, с който да я прикачите на своя хоумскрийн. Така може още по-бързо и лесно да стигате до любимите си маркети.

За повечето играчи обаче, апликацията е по-подходяща. Не че мобилната версия е лоша или недозпипана, но просто се усеща липса на някакъв елемент. В приложението всичко изглежда перфектно настроено за игра през телефон. Целият дизайн е изключително изчистен и потребителите могат да се наслаждават на престоя си, съсредоточавайки се в залозите си. Единствен и малък минус са онези 5-10 досадни минути за сваляне и инсталиране, както и нуждата от свободна памет на телефона.

И мобилната версия, и мобилната апликация са достатъчно добре нагодени за игра през вашия смартфон. Всичко зависи от вашия конкретен избор. Едва ли може да се открои едното, въпреки че преобладават феновете на приложението. Мобилният сайт и апп-ът имат всички функционалности и на практика не се различават по нищо в своята същина, освен по скорост. Традиционно – в апликацията всяка команда е малко по-бързо. Ефбет все пак е сред немногото хазартни брандове у нас поддържащи мобилно приложение, което на свой ред предлага и регистрация. Мобилното приложение може да бъде свалено на всяка операционна система: Android, iOS и алтернативни.Не на последно място е важно да се спомене, че приложението на ефбет предлага възможности за регистрация, както и такива за ползване на начален бонус.

Бъдете сигурни, че дори да не се доверите на efbet app, то мобилната версия на сайта ще го замести оптимално.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.