София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Nostrabet: Как се използва опцията създай залог в InBet

За играчите, които избират спортните залози за свое развлечение, е изключително важно какви възможности им дава дадена бетинг компания

9 месецаРазвлечение 79

За играчите, които избират спортните залози за свое развлечение, е изключително важно какви възможности им дава дадена бетинг компания. Именно поради тази причина нови компании като InBet се стремят да включат в арсенала си интересни предложения, които ще привлекат повече клиенти. Точно за едно такова искаме да ви поговорим, а именно опцията създай залог, която е не просто екстра, а вече от първа необходимост за бетинг играчите, затова нека пристъпим към нея.

Създай залог е функция, която много букмейкъри у нас предлагат и тя определено се превърна във фаворит. Всяка бетинг компания в момента следва да включи в арсенала си тази възможност, тъй като тя е много позната и обичана от всички. Разбира се, ако искате да получите повече информация за това как работи тази функция, последвайте този линк. Ще се спрем обаче по-подробно на бетинг сайта InBet, който също се е подготвил добре, за да зарадва феновете на спортните залози.

На първо място, следва да ви информираме, че функцията е възможна за използване, преди започването на мача, на който искате да заложите. Използвайки „Създай залог“ пред вас се изключва друга опция, която често потребителите използват, а именно “кеш аут”. Друго ограничение, за което следва да сте наясно е, че не можете да използвате функцията в права колонка, а само при единично предположение. Създай залог се нарича още Bet Builder, както е по-вероятно да я познавате.

Bet Builder, предоставен от InBet е невероятен, защото дава възможности за комбинация до 10 селекции от едно и също събитие, тоест от един мач. Феновете на футбола и баскетбола ще са най-доволни, тъй като те имат най-голяма възможност да използват тази опция, като се подразбира, че и там има ограничения. Самата платформа ще ви покаже предложения и ще изчисли индивидуално коефициента на създадения от вас залог. Хубав момент е, че често този тип залози имат по-добри и високи коефициенти, като така позволяват на играчите да реализират по-добри печалби, ако познаят собственото си предположение. Повечето букмейкъри също така налагат известен лимит при тази функционалност, който е по тяхна лична преценка, но можете да бъдете сигурни, че имате високи шансове за увеличаване на сметката ви.

Може да се каже, че в бъдеще очакваме доста промени и развитие на Bet Buider възможността, тъй като тя именно привлича редица потребители. Сигурно е, че ще се разширят пазарите в палитрата ѝ, а и най-вероятно ще се добавят допълнителни опции като кеш аут и за нея. Затова следете изкъсо сайта на InBet за нововъведения, а до тогава винаги можете да я използвате при своите залози, когато имате интересни идеи. От букмейкъра ще се постараят да ви обезпечат максимално за усилията.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg