София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Нужна ли е Бет365 регистрация, за да гледаме мачове на живо в сайта

Онлайн пазарът на хазарта расте с доста бързи темпове

8 месецаРазвлечение 17

Онлайн пазарът на хазарта расте с доста бързи темпове. В последните години потребителите в интернет скочиха с огромен брой както в България, така и по света. Това не е случайно, но няма да дълбаем в причините за този феномен. С това обаче се засилиха и преките предавания на спортни събития при операторите, като в България bet365 например, предлага точно такъв тип услуга. Всичко това не става без Бет365 регистрация, която е доста осъвременен процес. Можем дори да кажем, че напълно подхожда на времето, в което се намираме. Хем бърза и удобна, хем функционална и достатъчно сигурна, за да гарантира безопасност.  В конкуренцията помежду си букмейкърите винаги ще търсят да предоставят допълнителни услуги на своите клиенти, а предаването на спортни мероприятия е една страхотна екстра, която ще разгледаме в следващите редове.

Функцията е позната и като live stream в някои сайтове. В България, за жалост, не е сред водещите предложения и се предлага от едва няколко хазартни оператора. На практика повечето фенове на спортните залагания, дори не само в бет 365, търсят предавания на футболни срещи. Това не е изненада – Цар Футбол са казали някога хората. Лайвстрийм обаче се предлага и за други спортове, макар в още по-ограничен вариант у нас.

Утехата е, че живата картина става все по-популярна сред залагащите и все по-актуална за букмейкърите. Ако разгледаме подробно кои оператори в България предлагат такава услуга и кои не, можем да стигнем до едно заключение. А то е, че я предлагат в по-голям процент чуждестранните компании в страната ни. В това число и бет 365.

Обикновено, букмейкърите, които предлагат живи предавания имат и изисквания за достъпа до тях. Основното е да имате регистрация и то с положителен баланс. За такъв се счита всичко над 0.01 лев, включително споменатата сума. Без значение дали сте фенове на игри на живо или слотове и просто искате да наблюдавате любимия си спорт, трябва да имате положителен баланс по сметката.

Едно важно уточнение е, че за някои събития (не конкретно в bet365) се изисква извършването на залог за него, за да бъде активна картината. Обикновено тези изисквания са рядкост и са за по-нереномирани събития. Когато навлязоха на пазара, за което бет365 има основна роля трябва да кажем, преките предавания не бяха особено търсени. Видеата на живо започнаха да се предоставят след лайвстрийм услугата и така сайтовете за залагания получиха шанс да интегрират тези „екстри“ в платформите си. Моментът е подходящ да кажем, че това е напълно легален процес. Букмейкърите няма как да пренебрегнат телевизиите, които държат правата на съответните футболни или каквито и да е срещи. Обезщетенията при нарушаване на авторското право са изключително сериозни и подлежат на крути съдебни мерки.

 Към днешна дата можем да кажем, че пионерите по отношение live streaming са направили нещо страхотно. Все повече и повече букмейкъри предоставят повече спортни (не само футболни) събития с картина на живо. Тенденциите са броят хазартни оператори, прадлагащи услугата, да се увеличава. А ние може да се надяваме този добър тренд да не подмине и България.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.