Гледай
на живо

Австралийска актрисата ще играе Барби

Пускат филм за 60-годишнината на най-известната кукла в света

Австралийска актрисата ще играе Барби Красивата австралийска актриса Марго Роби  ще се превъплъти в образа на Барби в новия филм по п... thumbnail text
Красивата австралийска актриса Марго Роби  ще се превъплъти в образа на Барби в новия филм по повод 60-годишнината от създаването на най-известната кукла в света.
 
Освен, че ще влезе в образа, мечта за почти  всяко момиченце, русокосата красавица ще бъде и продуцент на лентата.
 
Все още не е обявено какъв точно ще бъде сценарият на филма, няма  и дата на излизането му, но се очаква до края на 2019-та година, продукцията да влезе в световните киносалони.
 
С днешна дата образът на Барби е обект на много спорове. Според критиците на куклата,  с нереалистичния си външен вид тя  е създала изкривена представа у цели поколения момичета за това как трябва да изглежда. Почитателите й обаче виждат  в Барби генератор на мечти и припомнят, че за своите 60 години, куклата е влязла в над 200 роли, сред които инженер, астронавт, учител. 
 
Актрисата  Марго Роби през последните две години сатана известна с участието си във филмите "Отряд Самоубийци" и "Аз, Тоня". 
През 2013 г. тя партнира на Леонардо ди Каприо в лентата "Вълкът от Уолстрийт", а 25 януари у нас предстои да излезе най-новият филм с нейно участие - "Кралицата на Шотландия", в който й партнират Сърша Ронан, Джо Алуин, Дейвид Тенант и други холивудски звезди.