Гледай
на живо

Автобус се подпали на пътя Русе-Бяла

Няма пострадали, временно беше ограничено движението в участъка

Автобус се подпали на пътя Русе-Бяла Рано тази сутрин туристически автобус с турска регистрация се е подпалил на  пътя Русе-Бяла. От... thumbnail text
Рано тази сутрин туристически автобус с турска регистрация се е подпалил на  пътя Русе-Бяла. От МВР съобщават, че няма пострадали.
 
Сигналът за инцидента е подаде  в 5:00 часа сутринта. Превозното средство се е подпалило в движение в участъка между Борово и Бяла. Уточнява се, че в рейса не е имало пътници. В него е имало трима шофьори, които са успали да слязат навреме, след възникване на пожара. 
 
Мъжете са се опитали да загасят сами пламъците с пожарогасители, но безуспешно. До идването на пожарните екипи автобусът е изгорял напълно. Огнеборците са предотвратили взрив на резервоара, който е бил пълен с гориво.
 
Заради инцидента временно беше ограничено движението по пътя Русе – Бяла. Към 8.30 ч. трафикът в района на инцидента вече се осъществяваше с пропускателен режим. 
 
От АПИ напомнят на шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на "Пътна полиция".