Гледай
на живо

Битката на Тръмп с бившия му адвокат продължава

Коен е представил документи в Конгреса срещу американския президент

Битката на Тръмп с бившия му адвокат продължава Битката между американския президент Доналд Тръмп и бившият му адвокат  Майкъл Коен продължава ... thumbnail text
Битката между американския президент Доналд Тръмп и бившият му адвокат  Майкъл Коен продължава с пълна сила. След като преди седмица при публичното изслушване пред Конгреса на САЩ Коен нарече Тръмп "измамник и лъжец", сега стана ясно, че  представел нови документи срещу американския държавен глава.
 
След продължило 8 часа изслушване пред  Комисията по разузнаването на Камарата на представителите в Конгреса, председателят й Адам Шиф заяви, че  Коен е дал нови документи, свързани с дейността на Тръмп, като заявил, че може да предостави и още.
 
"Бяхме поискали документи от господин Коен. Той предаде нови документи на комисията. Възможно е да има още документи, които той трябва да предостави, сътрудничеството му с нашата комисия продължава", добави Шиф.
 
Два, пожелали анонимност,  източника от Конгреса казаха, че се е очаквало Коен да отговаря на въпроси на конгресмените по темата за евентуалното му помилване от президента.
 
 Източниците добавиха, че представителите на Тръмп поддържат тезата, че екипът на Коен пръв е повдигнал въпроса той да получи помилване, но представителите на бившия адвокат твърдят обратното.