Гледай
на живо

Дончо Барбалов заема мястото на Евгени Крусев

Той е новият изпълняващ длъжността зам.-кмет по транспорта

Дончо Барбалов заема мястото на Евгени Крусев Дончо Барбалов е новият временно изпълняващ длъжността зам.-кмет по направление „Транспорт и т... thumbnail text

Дончо Барбалов е новият временно изпълняващ длъжността зам.-кмет по направление „Транспорт и транспортни комуникации“ в София. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на редовно заседание на Столичен общински съвет.

Барбалов ще има отговорност за продължаването на работата върху всички обекти в сектора "Транспорт и транспортна инфраструктура".

Дончо Барбалов е роден е на 1 октомври 1966 г. в София. Завършил е Техническия университет в София, а след това и две магистратури - по финанси и по бизнесадминистрация в САЩ. Работил е като старши банкер към Европейската банка за възстановяване и развитие и специалист по проекти в Световната банка.

Преди това той е бил старши банкер, специалист по проекти в Световна Банка с филиал София и в Американската Агенция за Международно Развитие (USAID) в България, както и Търговски представител за държавният сектор, IBM България.

Досега той изпълняваше длъжността зам.-кмет по “Финанси и стопанска дейност” и временно изпълняващ зам.-кмет по "Столично общинско здравеопазване".