Гледай
на живо

ГЕРБ има потенциал за 7 евродепутати

Цветанов обяви, че цената за изтребителите F-16 ще намалява

ГЕРБ има потенциал за 7 евродепутати Около 16-17 март ГЕРБ ще представи листата с евродепутати, това обяви Цветан Цветанов. В момента в п... thumbnail text

Около 16-17 март ГЕРБ ще представи листата с евродепутати, това обяви Цветан Цветанов. В момента в партията започват поредица от срещи за попълване на кандидатската листа, съобщи Цветанов, но не отговори на въпроса кой ще е водач на листата.

Прогнозата за сделката за F-16 е, че цената, която държавата ще плати за изтребителите, ще намалява в преговорния процес със Съединените щати.

"Това, че си допуснал грешка и че по някакъв начин гледаш веднага да реагираш адекватно на ситуацията и да се освободиш от подобни хора, това означава че имаме процеси, с които можем да ги регулираме, да ги контролираме и винаги да бъдем безкомпромисни”, коментира Цветанов във връзка с вчерашното изказване на премиера Бойко Борисов за корупция на различни нива в партията.

"Доволни сме от работата на колегите. Прави се определено обновление във всички нива на държавното управление – и в законодателната, и в изпълнителна, и в местната власт. Там, където има сигнали за нарушения, се реагира бързо и адекватно", каза още Цветанов.