Гледай
на живо

Грубата възпитателка от Плевен се връща на работа

Учителката оказа вербален тормоз на деца от първа група

Грубата възпитателка от Плевен се връща на работа Детската учителка Стойка Гатева, която оказа вербален тормоз на децата от Детска градина „Наде... thumbnail text

Детската учителка Стойка Гатева, която оказа вербален тормоз на децата от Детска градина „Надежда“ в Плевен, се връща на работа. Днес е първият работен ден на учителката, а причината за завръщането й е шест месеца отпуска и болничен. Директорката на учебното заведение обеща на възмутени родители, че възпитателката няма да влиза при децата засега. Възпитателката има право на ранно пенсиониране, но тя сама трябва да го поиска да излезе по-рано в пенсия, уточни директорката.

Припомняме ви, че в социалните мрежи се появи запис, в който ясно се чува как г-жа Гатева обижда, заплашва и крещи по деца в първа група. Възпитателката е с 40 години трудов стаж, а по думите на родителите срещу нея има подадени множество жалби, които са завършили със становище, че няма грубо отношение към децата. Директорката на учебното заведение Даринка Стойчева съобщи, че учителката ще бъде отстранена. Междувременно община Плевен започна проверка в учебното заведение.