София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Караянчева към местната власт: В лицето на Парламента имате надежден партньор

НСОРБ с първа среща

4 годиниПолитика 5 Боряна Райчева

Времето на изборните страсти отмина й дойде време да се захванем с решаването на проблеми. Гражданите ще започнат да настояват пред хората, на които са дали своето доверие, за решаване на всички проблеми в целия спектър на вашата дейност, а очакванията на гражданите постоянно нарастват с развитието на обществото и технологиите. Това каза председателят на НС Цвета Караянчева по време на срещата с представители на местната власт, организирана от Национално сдружение на общините на Република България.

Тя беше категорична, че взаимодействието между 44 НС н НСОРБ е активно и резултатно.

"Всички парламентарни комисии търсят мнението на НСОРБ по законопроектите, които се отнасят за общините. Гласът на общините се чува и отчита в в НС. В лицето на Парламента имате надежден партньор, готови сме да дебатираме в името на по-добрия живот на гражданите на България", посочи заместник-председателят на Парламента Цвета Караянчева.