София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Каратанчев: Трябват проверки и атестации, по метода на пряката демокрация

Независимият кандидат ЗА КМЕТ НА СОФИЯ В ДЕБАТ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ

5 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

„Всички държавни агенции са пълна измяна. Схемите, които се направиха са неприемливи. Аз представлявам най-младите- тези, които дори не са ходили да гласуват, когато са избирани сегашните управляващи“, това заяви независимият кандидат Радослав Каратанчев в предаването на Ники Колев, „Делници“ относно прогнозата за балотаж между Йорданка Фандъкова и Мая Манолова.
 
За това с какво първо би се заел, като кмет на София, заяви, че е по-важно как се извършват промените и първоначално би назначил проверки и атестации, по метода на пряката демокрация.
 
Единственият шанс да покажем , че има качествени нови хора, които могат да управляват града, е да се назначим тотална ревизия и всички нарушители да влязат в затвора. Следващият кмет на София трябва да чука на вратата на прокуратурата и съда всеки ден.
 
По отношение на екипа си, Каратанчев заяви, че ще разчита на компетентни кадри. „Пълна ревизия, задължителни атестации за служителите и пряка демокрация на местния референдум ще са първите ми назначения“, допълни той.