София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Коледен обяд при Кралицата, но без Хари и Меган

Преди месец те заявиха, че няма да прекарват празниците в Бъкингам

пропускане
4 годиниЛюбопитно 3 Боряна Райчева

Традиционният коледен обяд при кралица Елизабет Втора отново се състоя. Нейно превъзходителство кани кралското семейство в Бъкингам.

Кейт и Уилям отново бяха част от събитието. Двамата докараха трите си деца с две коли. Принц Уилям возеше 6-годишния Джордж на предната седалка, а Кейт пристигна с 4-годишната Шарлот и принц Луи, който е на година и седем месеца.

На обяда присъстваха и лорд Фредерик Уиндзор и съпругата му Софи Уинкълман, както и принцеса Беатрис и други.

Херцозите на Съсекс Хари и Меган не дойдоха на кралския обяд. Преди месец те заявиха, че са решили да не прекарат Коледа с кралицата и кралското семейство, а да се отдадат на почивка в САЩ. Двамата ще останат там докрая на годината и ще прекарат празниците с майката на херцогинята.

Те поздравиха всички по случай предстоящите празници и отправиха коледно пожелание. В профила си в Инстраграм написаха: „Няма как да има усещане за общност, ако нямаме усещането, че ни е грижа един за друг“.