Гледай
на живо

"Промяната ще дойде от Варна"

Това заяви кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов

От Варна ще дойде промяната в България. Това заяви в предаването „Делници“ кандидатът за кмет на Варна Костадин Костадинов. Той припомни изказването на Цветан Цветанов, че ключови градове ще бъдат загубени от ГЕРБ.

„В момента ГЕРБ контролира около 50% от общините в България. ГЕРБ започва да се срива, излизането на Цветанов от партията е свидетелство за това. Стратегията за предстоящите избори е да се фалшифицират изборните резултати. Без Цветанов ГЕРБ ще има сериозни проблеми на изборите.“ изтъкна Костадинов.

Според кандидата за кмет във Варна не са останали свободни и независими медии. Той подчерта,че ще разчита на разговор с хората.

„Държа да съм близко до хората, да мога да стисна ръката на обикновения човек. По принцип кметовете развиват една недосегаемост, те изобщо нямат досег с хората.“ обясни Костадинов.

Председателят на ПП Възраждане каза, че във Варна са откраднати са 120 млн. лева . Той заяви, че най-лесно се краде от строежи.

„Мафиите по целия свят крадат от две неща – боклука и строежите. Това са двете дейности, които най-лесно могат да бъдат ограбвани“, допълни още Костадинов.

Според кандидата да градоначалник данък „смет“ във Варна е най-високият в страната. Той обеща да се бори за намаляването му.