София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Костадинов: Апатията и страхът спасяват управляващите

"Нашата страна също има нужда от революция"

4 годиниПолитика 6 Боряна Райчева

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов коментира сигнал срещу него относно закупен имот във Варна. Според него целта на хората, които поръчват поръчкови матриали е една - да се внуши на българския народ, че всички са еднакви. Крайният резултат е хората да не излизат да гласуват. В тази ситуация ще се търсят най-различни опити за компрометиране на "Възраждане", припомни Костадинов. 

Всички в България знаят, че тези, които ни управляват, са компрометирани. Целта на управляващите е да не се гласува, категоричен е той.  

Революция се прави бързо. Нашата страна също има нужда от революция, твърди лидерът на партия "Възраждане". 

Имаше опити от страна на прокуратурата за закриване на партията. Поводът беше клип, който бяхме пуснали като рекламен. Апатията и страхът спасяват управляващите. Тези, които ни управляват, са много уплашени. Това, което крепи управляващите, е отчаянието и унинието на обществото. Народът е докаран до скотоподобната си същност, допълни още костадинов.