София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Мебио.бг - новата онлайн платформа за мебели на пазара

Открийте най-доброто обзавеждане за дома си

5 годиниОбщество 2 Боряна Райчева

Ние, от Мебио, създадохме нова онлайн платформа за продажба на мебели, за да помогнем на нашите клиенти да изберат най-доброто за обзавеждането на дома, офиса и градината.
 
Знаем, че е от голямо значение човек да се чувства удобно и пълноценно, независимо дали е вкъщи около трапезата със семейството, с колеги в офиса или с приятели край барбекюто в градината. Средата, където прекарваме времето си, особено дома ни, е огледало на нас самите и разкрива характера ни. Атмосферата на работното място също е важна, за да бъдем по-продуктивни и пълноценни. А какво по-хубаво от сладка почивка в градината или край басейна? Също така вярваме, че ключов фактор за комфорта на човек е обзавеждането на тези места.
 
Заради това решихме да създадем нещо, с помощта на което нашите клиенти да могат успешно да изразят себе си – по един стилен, модерен и удовлетворяващ за тях начин, но в същото време и да им осигурим оптимален комфорт. Осъзнаваме, че нашата онлайн платформа за мебели е една от многото на пазара, но също така осъзнаваме, че за нас желанията и нуждите на клиенти винаги са и ще бъдат с приоритет, което ни помага да не правим компромиси в работата, когато става въпрос за отговаряне на тези желания.
 
В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие на дивани и всичко най-необходимо за обзавеждането на спалнята, детската стая, кухнята, банята, офиса, антрето, градината. Преобразете интериора си, благодарение на нашите свежи предложения и преоткрийте себе си по начин, по който дори не сте и подозирали. 
 
Добре подготвени сме, но по-важното е, че наистина желаем да ви окажем нужната помощ, за да създадете обстановката, която превъплъщава желанията и нуждите ви. Независимо дали имате малко или голямо жилище, разполагате с тераса или огромна градина, или просто искате да разчупите обстановката в офиса, при нас ще намерите всичко това, което е нужно, за да внесете щрих елегантност и щипка уют сред помещението.
 
Ако имате афинитет към мебели, изработени единствено от качествени материали, то тогава нашият сайт е точното място за вас. За изработката на всеки един от нашите продукти са използвани първокласни материали като дървесина, метал, стъкло, текстил и други. Всеки продукт се изработва с внимание към детайла.
 
Предлагаме пъстро разнообразие от мебели на Мебио.bg – мебели с ретро дизайн, такива с по-модерно излъчване, в акцентни цветове или в по-натурални нюанси. В случай че функционалността на продукта е по-важна от неговата визия, то тогава за вас имаме богата палитра спални легла от Mebio. В каталога ни има само мебели, изработени от различни материали, като можем да гарантираме техния висок клас. 
 
Доверете се на професионалистите и няма да ви разочароваме. Нашите клиенти са на първо място заедно с техните желания!