Гледай
на живо

Младежите ни по кикбокс обраха медалите на Световното

Шампионите се прибраха с 2 златни, 2 сребърни и 5 бронзови отличия

Младежите ни по кикбокс обраха медалите на Световното Пореден спортен успех за България. Този път радостта идва от младежкия ни отбор по кикбокс. На прове... thumbnail text
Пореден спортен успех за България. Този път радостта идва от младежкия ни отбор по кикбокс. На провелото се Световно първенство в Италия от участвали 2389 състезатели от 64 държави, българските момчета и момчета, на възраст от 16  до 19 години, успяват да спечелият множество медали в двете подразделения на спорта  – татами и ринг стиловете.
 
Зад видимия връх на айсберга, наречен успех обаче, както винаги под водата  остава онова, за което си знаят само шампионите.
 
А, за да извървиш пътя до победата, която искаш, трябва да си готов да преглътнеш и  разочарованието.
 
А какво следва оттук насетне ли?  Съвсем кратка почивка от ден или два, в която  шампионите ще трябва бързо да изтрезнеят от еуфорията на успеха, за да могат веднага след това да се хвърлят в нова битка- Държавното първенство, започващо на 26 октомври.
 
Въпреки неизброимите часове, прекарани в залата, отказът от  моментните удоволствия  в името на бъдещи несигурни  победи, горчивите мигове на загубите и дори физическата болката, момчетата и момичетата от националния младежки отбор по кикбокс  са категорични, че ще продължават да градят живота си около любимия си спорт.